Een klankbehandeling brengt je terug naar je gevoel en helderheid, je blijheid

Ieder van ons heeft een eigen energie in lichaam, geest en ziel. Ons unieke energieveld wordt beïnvloed door de omgeving maar ook door onze eigen stress, ervaringen uit het verleden, zelfkritiek, werkdruk, haast, zorgen maken etc.. Wij kunnen onszelf gelukkig ook weer leegmaken en contact krijgen met ons innerlijke, ons gevoel.

Een klankbehandeling is zacht en krachtig tegelijk, het kan je bewustwordingen brengen, het brengt je naar je innerlijke vreugde in een actieve ontspanning en kan nog dagen doorwerken. Je kunt (daarnaast) ook ervaren of en waar je blokkades hebt in je lichaam, emoties kunnen zich aandienen, misschien zie je zelfs kleuren of ga je op reis... Achteraf kan ik eventuele indrukken die ik tijdens de klankmassage opdeed met je delen, alles in een rustige en veilige sfeer.

Klankmassage

Tijdens een klankmassage lig je gekleed op een tafel en word je aan de achterkant en aan de voorkant van je lichaam door prachtige therapieklankschalen in ontspanning gebracht, nadat ik mij uitgebreid op je heb afgestemd. Dit afstemmen betekent dat ik mij met jou verbind, ik stel mij voor jou open en voor wat jij op dat moment nodig hebt en ik neem dit mee in de klankmassage. Dan plaats en bespeel ik rustig 1, 2 of zelfs 3 klankschalen geduren een periode. De fijne trillingen van de schalen dringen door tot diep in je lichaam, vandaar dat wordt gesproken van een massage. Het tril nog uren na en je ondervindt de positieve gevolgen nog dagenlang.

Gun je lichaam de tijd om de fijne trillingen optimaal hun werk te kunnen laten doen en herhaal de klankmassage een aantal keer. Het wordt steeds eenvoudiger voor jouw unieke systeem om de klanken en trillingen op te nemen wanneer jouw lichaam deze herkent en accepteert. Geen klankervaring is hetzelfde, elke klankmassage bouwt echter wel op de vorige. Ook dit geeft rust.

Klankbad

Tijdens een klankbad kun je je laten onderdompelen in de mooie klanken en liefdevolle trillingen van de instrumenten & genieten van rust, meditatie, inzichten... (Meditatie)ervaring is niet vereist.

Op locatie speel ik met twee collega's diverse instrumenten. Je ligt, samen met andere deelnemers, in een grote ruimte en wordt verrast door klanken en mooie energie die hiermee gepaard gaat. Je zult ontladen en opladen. Wij ontvangen vaak erg mooie reacties van de deelnemers, die ook telkens terugkomen.

1 X per maand verzorgen wij een klankbad in Weert (L), Klik hier voor meer informatie over andere activiteiten.