Vanaf 1 januari 2022 neem ik even pauze van de individuele klankbehandelingen.

Door klank in balans

Stel je voor
... je ligt op een comfortabele klankmassagetafel en je ligt goed. Je bent lekker ingestopt, je voelt dat er met jou verbinding is gemaakt (door mij) en dat voelt veilig. Je krijgt een prachtige klankschaal op het geklede lichaam geplaatst en deze wordt bespeeld. De klankmassage is begonnen. Er komt nog een tweede klankschaal bij. Je hoort de klanken maar voelt de trilling aan de binnenkant van je lichaam. Je lichaam geeft zich dankbaar over en je wordt naar je gevoel gebracht, meegevoerd op de zachte klanken en trillingen van de klankschalen. Je komt tot rust.

Welkom bij Klankwellness!

Hier vind je uitleg over wat ik met klankschalen voor je kan betekenen. Dit kan zijn door middel van een klankmassage met therapieklankschalen bij mij in de praktijk of tijdens een klankbad op locatie, waar ik samen met collega's de aanwezigen een mooi klankbad geef, met verschillende instrumenten. Kijk gerust rond en laat mij graag weten als je vragen of hebt. Ik zal altijd antwoorden.  

Jouw lichaam jouw instrument

"Gisteren was het een heel bijzondere ervaring tijdens de klankschalensessie. In de behandelruimte voelde ik direct een mooie en fijne energie. Ik werd emotioneel geraakt. En dat terwijl de sessie nog moest beginnen. Door deze emotie was ik wel 'open' om de sessie te voelen en de schalen brachten een warme zuivere trilling in mijn lijf. Het voelde vertrouwd en veilig en heel prettig. Joke kan heel goed op de persoon afstemmen en voelt wat je nodig hebt. Wat ben je een bijzondere vrouw. Ik gun iedereen zo'n prachtige ervaring"