Een greep uit ervaringen met Klankwellness


Bart "Vandaag een klankschaalmassage gehad van Joke. Een hele mooie ervaring, Het voelt alsof je een warm bad neemt. Je wordt ondergedompeld in een wereld van rustgevende klanken. Heel fijn behandeld, zeker een aanrader. Lichaam en geest zijn weer in balans."


Letty "Gisteren was het een heel bijzondere ervaring tijdens de klankschalensessie. In de behandelruimte voelde ik direct een mooie en fijne energie. Ik werd emotioneel geraakt. En dat terwijl de sessie nog moest beginnen. Door deze emotie was ik wel 'open' om de sessie te voelen en de schalen brachten een warme zuivere trilling in mijn lijf. Het voelde vertrouwd en veilig en heel prettig. Joke kan heel goed op de persoon afstemmen en voelt wat je nodig hebt. Wat ben je een bijzondere vrouw. Ik gun iedereen zo'n prachtige ervaring".


Anita "Ik heb voor het eerst een klankschaalbehandeling meegemaakt en dit heeft me rust en ontspanning gebracht. Joke heeft een bijzonder goed inlevingsvermogen wat haar behandeling, in mijn ogen, echt uniek maakt. Ik gun iedereen deze ervaring en mezelf ook. Ik kom zeker terug bij Joke"


Richard "Ik werd geadviseerd om een keer bij Klankwellness langs te gaan om een sessie bij te wonen. Wat een sessie...! Ik heb dit als heel fijn ervaren. Ook op sommige momenten onwennig, maar vooral de rust en de klanken...! Voor herhaling vatbaar...! Ik raad iedereen die 'vast' zit, langs te gaan! Het werkt!"


Paula "Voor mijn verjaardag had ik een geweldig cadeau gekregen: een tegoedbon voor een klankbad bij Joke. Ik had al eerder klankbaden ondervonden, maar dit was de eerste keer dat het voor mij alleen was. En wat is het bijzonder: hele verschillende klanken die heel goed bij elkaar passen, of misschien wel juist voor mij bestemd waren? Toen we begonnen zat mijn hoofd vol met van alles en ik merkte na verloop van tijd dat ik langzaam maar zeker aan het wegdoezelen was... helemaal relaxed en een leeg hoofd! En wat vond ik het jammer toen het ten einde kwam en wat voelde ik me goed. Dit keer kreeg ik het cadeau van 'n ander, maar ik weet zeker dat ik mezelf dit cadeau nog vaker ga geven! Dank je wel Joke."


Ben "What did Klankwellness do for me? I noticed, that when I arrived in Freiburg, I was so much more relaxed but not just physically, through and through. I was a lot more perceiving and excepting, as well as music creativitiy was a lot more. :) I thought you would like to know the outcome."


John "Hallo, ik ben John. Ik ben vandaag op bezoek geweest bij Joke. Ik was al ingelicht over de mooie chakratafel, maar daarentegen bleek de behandeling ermee en eromheen nog veel fijner en mooier te zijn dan welke verwachtingen die ik ervan had. Het gevoel dat Joke je geeft door de behandeling met instrumenten en klankschalen bij de chakratafel is gewoon helemaal geweldig. Een gevoel wat je niet wilt loslaten, maar voor eeuwig vast wil houden. Ikzelf heb vaak men hoofd vol zitten met, in mijn woorden, alleen maar 'geding-dong', maar na de behandeling van Joke was mijn hoofd lekker leeg, lekker relaxed. Je voelde door heel je lichaam heen dat alles helemaal doorstroomde. Dat er een hoop van je af stroomde. Het leek net of ik helemaal ge-reset was. Het was zo'n fijn gevoel dat ik al meteen een Joke voor mezelf wilde hebben. Groetjes, John"


Mieke "Nogmaals bedankt voor de heerlijke klankwellnessavond. Ik heb iig heerlijk geslapen vannacht :-). Ik vond het bijzonder en fijn."


Nathalie "Middenin een bewogen periode wist ik ineens: ik wil naar Joke voor een klankbad. Wat een weldaad om daar te zijn! Te horen en merken dat ze al een dag bezig is om zich voor te bereiden op mijn komst, om af te stemmen op mij. En daarin was ze tot ons beider verbazing heel ver gegaan:-). Het klankbad zelf was een hele bijzondere ervaring. Klanken die iets in me losmaakten, gevolgd door klanken die me lieflijk wiegden en mee meenamen naar een schemergebied. Het effect was wat ik ervan hoopte. En ook nu, na bijna een week nog merkbaar. Dank je wel, lieve Joke."


Peter “Nou dat was een uur reizen zeker wel waard. Het klankbad was héérlijk en de chakratafel lag zeer comfortabel. Auditief was het een feest, geestelijk bracht het veel ruimte en fysiek gaf het weldadige rust.”


Monica "(...), deze kaart laat wat van de bijzondere mooie en zuiverende ervaring zien, van het klankarrangement van gisteren. De kleuren, de liefdevolle werking, die ik gister voelde en inderdaad de vrede die het creëerde, waar ik vandaag zo intens van geniet. Het is heel wat om dankbaar voor te zijn."